Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

wibiya widget

maandag 29 maart 2010

Zomertijd = Zonnebrillentijd

Nu de zomertijd weer van start gegaan is kunnen de zonnebrillen ook uit de kast getrokken worden. Zonnebrillen zijn tegenwoordig meer dan ooit  accessoires om je outfit kracht bij zetten of om een statement te maken. 

De kostprijs kan gigantisch variĆ«ren afhankelijk van je budget. Ik probeer te investeren in een goede zonnebril waar ik een paar seizoenen mee weg kan komen wissel af met goedkopere modellen voor de afwisseling. Dat is bij mij ook wel nodig aangezien ik er nogal een handje van heb om mijn zonnebrillen kwijt te raken, en dat kan pijnlijk zijn als je net een dure Ray Ban gekocht hebt.  
Bij de aankoop van een zonnebril moet je goed letten op de vorm van je gezicht. Ikzelf heb een rond gezicht en kan bijvoorbeeld geen pilootbril dragen zonder hamsterwangen te krijgen. Een breder montuur staat mij dan wel weer goed terwijl mensen met een smal gezicht dit beter niet kunnen doen.

Vorige week is mijn oog gevallen op onderstaande zonnebril van SUPER, by RETROSUPERFUTURE®. De zogenaamde W glasses. Een futuristisch model met een jaren 70 retro tintje. Love it! 

Credits: freshngood.com

0 reacties:

Een reactie posten