Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

wibiya widget

woensdag 21 april 2010

Tips voor heren met een maatje meer

Vaak denkt men dat alleen vrouwen er alles aan doen om hun probleemzones te verbergen. Niet is minder waar, veel mannen doen er ook alles aan om hun buikje te verbergen.

Het lijkt moeilijk om iets als een buik te verbergen, maar met wat handige tips kan je al een heel eind komen.

Tip 1: Durf voor een slim fit hemd te gaan!

Veel mannen denken hun buikzone te verbergen door een te ruim zittend hemd aan te trekken. Niet doen! Doordat het hemd los over de buik valt creëer  je juist het effect van een grotere buik. Een slim fit model zorgt er voor dat je meteen slanker lijkt. Je moet er wel op letten dat je de juiste maat neemt het is niet gewenst dat alle knopen direct onder spanning staan.
Tip 2: Gebruik verticale lijnen

Deze truc kennen de meeste dames maar ook voor de heren is de regel hetzelfde. Verticale lijnen slanken af. Het zorgt ervoor dat je silhouet meer in verhouding komt te staan en je minder breed lijkt. Blijf dus weg van de truien met verticale lijnen waar de Zara vol mee hangt!

verticaal is het toverwoord!

Tip 3: Deel je lichaam niet op in 2 vlakken

Hiermee willen ze zeggen dat het kleurgebruik van je broek, shirt, jas etc. mooi in elkaar moet overlopen. Dit wil niet zeggen dat je altijd dezelfde kleur moet dragen, maar een zwarte broek met een wit hemd zorgt ervoor dat je je lichaam in 2 vlakken split. Hierdoor leg je onnodig de nadruk op je buik. Door te kiezen voor kleuren die overeen komen met elkaar vormt je lichaam 1 geheel en leg je de nadruk niet op een bepaald punt.

Tip 3 Draag je kleding in laagjes

Ook deze tip is voor heren even belangrijk als voor de vrouwen. Door verschillende lagen te creëren haal je de aandacht weg van de probleemzone's omdat het oog voldoende andere punten heeft om naar te kijken. Kleding in laagjes dragen is voor heren niet moeilijk. Door een kort t-shirt over een langere aan te trekken krijg je meteen een flaterende look. Dit kan je dan weer combineren met een iets langere jas die met een paar knoopjes voor een extra laagje. De foto hieronder is daar het perfect voorbeeld van.

credits: tuccistore.co.uk, hotcelebs.today.com, lovinabercrombie.com

Drie gemakkelijke tips kunnen alvast een heel verschil maken. We komen er binnenkort nog eens op terug. Er zijn immers nog zo veel meer trucjes om uit te proberen!
Probeer er wat mee te experimenteren en als je het moeilijk vindt, probeer niet teveel nieuwe dingen in 1 keer uit. Op die manier hou je het gemakkelijk en overzichtelijk voor jezelf.


Wordt vervolgd!

0 reacties:

Een reactie posten