Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

wibiya widget

woensdag 28 april 2010

Must have: t-shirts


Een T-shirt is samen met samen met de jeansbroek iets wat eigenlijk iedereen wel in zijn kast heeft hangen. Meer casual dan dat kan gewoon niet anders. Casual hoeft daarom helemaal niet saai te zijn, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden!

Ikzelf ben dol op shirts en ben dan ook van mening dat ik er altijd te weinig heb. Voor relatief weinig geld heb je meteen een opvallend nieuw kledingstuk en kan je ze perfect combineren in verschillende stijlen.

Voor mij is een T-shirt ook een manier om een bepaalde boodschap naar voren te brengen. In een opgewekte bui kies ik voor felle prints, in een rebelse bui kies ik sneller voor een T-shirt met een quote om de boodschap over te brengen. T-shirts zijn mijn persoonlijke handtekening waar mensen me vaak aan herkennen.Er zijn ontelbaar veel jonge ontwerpers die een klein label opgezet hebben gespecialiseerd in T-shirts, en er zijn minstens evenveel webshops te vinden gespecialiseerd in T-shirts.
Een favoriet label voor mij is Buutvrij for life

Hieronder staan een paar ontwerpen plus nog wat van mijn andere favoriete shirts van dit moment. Deze shirts komen onder andere van: Buutvrij for life, kultivate, die for it
 
Deze shirts zijn vooral leuk en orgineel. Beginnende grafisch ontwerpers krijgen bij dit soort kleine labels de kans om producten op de markt te zetten.

2 reacties:

Chasing Cherries zei

Leuk zeg, vooral die cereal killers!

Sandra zei

Hey thanks for your comment!
Those t-shirt are so cool!!
Sandra

http://dearlookbook.blogspot.com

Een reactie posten