Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

wibiya widget

vrijdag 23 juli 2010

Basic Friday: ballerina's

De meesten onder ons dragen ze al jaren maar toen de onbetwiste koningin Anna Wintour ze aantrok was het officieel: de ballerina kan terug. Volgens mij zijn ze nooit echt "uit" geweest; er is niks makkelijker dan na een avondje uit in je ballerina's te glippen. We martelen onze voeten met hakken die elk seizoen hoger en hoger worden, het kan dan al eens deugd doen om gewoon plat te gaan.

Naast het gemak zijn ze ook fantastisch makkelijk te combineren. Ik verkies zelf om er gewoon veel te kopen, zodat ik kan afwisselen. Als echte Imelda heb ik ballerina's in alle kleuren tussen knalroze en luipaardprint (in hoe verre dit een kleur te noemen is...) maar wanneer je de ballerina als basic koopt, ga je best voor een basic kleur: zwart, camel, navy,... Deze kleuren zijn makkelijk te dragen op een jeans, een geklede broek, maar ook op een leuk zomerkleedje. Denk aan een wit zomerjurkje, navy ballerina's, bijpassende handtas en je bent direct klaar én fashionable.

Ik draag mijn ballerina's zelf in bijna elke gelegenheid en in combinatie met de meeste kledingstukken. Koop de klassiekere modellen om te gaan werken, hou de meer extravagante exemplaren voor uit te gaan. Wanneer je lange, slanke benen hebt kan je ze ook dragen op een skinny maar hou er rekening mee dat ze je benen korter en dikker laten lijken, niet iedereen komt er zomaar mee weg. Is je onderlichaam zwaarder, kies dan eerder voor een rechte jeans of een kokerrok. Daarnaast staan ze ook leuk onder shorts, waardoor je niet alleen het gemak van de schoenen hebt, maar ook één van de zomertrends. Ga je een avondje uit, probeer dan eens de satijnen versies of de ballerina's met metaalkleurige tip en match ze met je juwelen, klaar om een nachtje te stralen!


Minder dan €50

H&M - New Look
Minder dan €100

The White House - Jeffrey Campbell
Meer dan €100

Oscar De La Renta - Chloé

0 reacties:

Een reactie posten