Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Er is een fout opgetreden in dit gadget

wibiya widget

maandag 5 juli 2010

Bitches n ho'sZomerjurkjes, shortjes, teensletsen en bikini's; het is een fantastische tijd. Jammer genoeg krijg je regelmatig de indruk dat je op een opendeur pornoset terechtgekomen bent, waar de actie alle ogenblikken kan beginnen. Opvallend - té - jonge meisjes die door de straat lopen alsof ze op weg zijn naar een stripshow en zeker geen tijd willen verliezen met al te veel kledingstukken. Borsten die uit decolletés springen, priemende tepels en de vreselijk whale tail string zie we al een paar jaar al te vaak. Daar is recent ook het verschijnsel van de would be per ongeluk afgezakte broek bijgekomen, met bijhorende halfblote bilspleet. En da's geen goede evolutie. 

Mode is een spel van schoonheid en aantrekkingskracht, van verleiden en verleid worden, ook al is het maar voor een speelse blik of een flirt van een fractie van een seconde. Het gaat om subtiliteit: een mooie maar vooral suggestieve decolleté, een gebruinde naakte schouder met een spaghettibandje over, een jurkje dat speels opwaait en wat dij laat zien. Maar geen tepels die door je truitje prikken, niet je reet half bloot of - het vulgairst van al - de beruchte cameltoe. 


Britney Spears is géén stijlicoon en je uitdossen als een halve slet is de verleiding voorbij. O zeker, dat windt jongens en mannen op. Maar is dat wat je wil? Je wil erotiseren, genieten van je jeugd en de schoonheid van je lichaam in leuke zomerse snits en kleuren; je wil niet de halve stad over je heen krijgen. Kijk naar het design van mooi lingerie, toch de meest intieme van alle mode: dat wil suggereren, prikkelen, niét je erogene zones zo expliciet mogelijk tonen, wel integendeel.
We doen hier absoluut geen oproep tot meer 'kuisheid'', vergis je niet, wij zijn Siegfried Bracke niet die blijkbaar struikelt over een minirok...


Overdrijf gewoon niet naar de andere kant. Draag geen te spannende of integendeel te grote jeans. Draag gerust een verleidelijk decolleté, maar geen Grand Canyon waar elke man in de grote omgeving spontaan naartoe getrokken wordt. En doe alsjeblief ondergoed aan, je voelt je ook in dit weer met een fijne zomerse slip en beha veel frisser. 


Kortom: trek de lijn tussen verleiden en in je halve blote lopen, subtiliteit is zo veel prikkelender. Geniet van een heerlijke zomer! ;-)thx @ Johan!

0 reacties:

Een reactie posten