Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Er is een fout opgetreden in dit gadget

wibiya widget

woensdag 7 juli 2010

Oranje koorts

Het WK voetbal nadert bijna zijn ontknoping. Ondanks het feit dat de rode duivels niet meespelen kan je er bijna niet omheen.
Ikzelf heb Nederlandse roots en werk ook nog eens vlak over de grens. Daar is er helemaal geen ontkomen aan. Alles en iedereen lijkt veranderd te zijn in een oranje vlek. Bij elke wedstrijd die Nederland wint lijkt het straatbeeld meer en meer oranje te kleuren, zo ook de kleding van de mensen.

En over die kleding wil ik het toch even hebben. In deze blog probeer ik kleding altijd op een positieve manier te benaderen, maar ik moet deze keer toch even mijn hart luchten
 Zelf vind ik oranje geen mooie kleur om te verwerken in kleding. Het is een schreeuwerige die vaak niks doet voor je lichaam omdat het teveel naar voren springt. En als mensen dan ook nog compleet in oranje gekleed gaan is het hek helemaal van de dam.

Enkele voorbeelden....


En als dit nu alleen tijdens een wedstrijd zou zijn in een cafe dan zou ik het nog kunnen begrijpen. Maar ook overdag, op het werk, in de winkel, kortom overal kom je mensen tegen die totaal ongepast in oranje pakjes rondlopen.

Maar hoe pak je het aan om stijlvol toch voor oranje te supporteren?
Hier een aantal oranje dingen die gecombineerd kunnen worden met normale kleding:

Deze koptelefoon is heel stijlvol en met een casual look helemaal niet verkeerd. Zo kan je op je koptelefoon naar de wedstrijden luisteren op een stijlvolle manierDeze oranje retro radio is een echte wannahave. Samen met je vrienden op het strand naar de voetbal luisteren doe je dus met deze oranje radio!


En verder dan dit kon ik helaas niet komen....ik vrees dat oranje en ik toch niet zo goed samen gaan. Maar ik heb het toch geprobeerd!
Gelukkig is het zondag allemaal voorbij.....

0 reacties:

Een reactie posten