Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

wibiya widget

vrijdag 11 juni 2010

Basic Friday: de slip

Zoals mijn lieve collega maandag al vertelde: ondergoed is belangrijk. Een lelijke slip is niet alleen een enorme afknapper, je kan ook lelijke aflijningen krijgen onder je broek of rok én goed ondergoed doet wonderen voor je figuur. Omdat er zoveel soorten bh's en slips bestaan, beperken we ons vandaag tot de slip zelf.

Welke soorten heb je?
Om te beginnen heb je natuurlijk de gewone slip, elke vrouw heeft ze liggen en ze zijn niet altijd even geliefd bij de mannen. Toch zit een slip soms heel erg makkelijk. Zorg ervoor dat je de juiste maat hebt, een te kleine slip maakt een rollade van je lichaam en niemand wil 4 billen. Dit geldt ook voor de andere soorten ondergoed trouwens!

Naadloos is altijd een tip wanneer je enkel slips draagt, zeker onder een kleedje. Een hoge taille kan je buik wat platter maken, maar indien je echt last hebt van een buikje, ga je beter voor een corrigerende slip (voor één keer verwijs ik met plezier naar Trinny & Susannah).


Een tanga zit ergens tussen de slip en de string in, ik vind ze persoonlijk heel makkelijk. Je hebt niet het gevoel van een string, maar je hebt ook geen last van lelijke lijnen. Ze zitten beter, zijn aantrekkelijker en komen in heel veel leuke kleurtjes en soorten. Een goede winkeltip hierbij is de Hunkemöller. Betaalbaar ondergoed, niet altijd even goed van kwaliteit, maar ze hebben heel leuke tanga's om eens iets anders aan te doen, of om gewoon eens te proberen!
De string is één van de stuks waarmee vele vrouwen een haat-liefde verhoudingen hebben. Ze staan goed, indien een mooie kont, jammer genoeg kan 90% van de vrouwen daar niet over meespreken. Ze zitten niet altijd lekker, maar ze voelen vrouwelijker dan een gewone slip. Ik zou zelf aanraden: leg er een aantal in je kast, altijd handig onder het juiste kledingstuk. Draag je ze echt niet graag, pas er dan gewoon voor, tanga's en hipsters kunnen minstens even sexy zijn en je ziet er pas goed uit in ondergoed waarin je je goed voelt!
De boxer is waarschijnlijk het minst vrouwelijke kledingstuk. Ideaal voor een namiddag op de bank te hangen, in that time of the month en gewoon wanneer je geen zin hebt in kriebelend sexy ondergoed. Haal er zeker enkele in huis maar varieer. Er zit een groot verschil tussen een boxer in kant of een boxer met tekeningen op, hou de laatste dus voor thuis!


Als laatste wil ik meegeven: staar je vooral niet blind op de foto's die we gebruiken. Het is enorm moeilijk om foto's van normale vrouwen en normaal ondergoed te vinden, zonder in het liefhebbersmilieu te duiken. Kies iets waarin je je goed voelt, straal dat uit. Zelfvetrouwen is veel sexyer dan een onzekere vrouw in het meest aantrekkelijke setje...
credits: pieces, h&m,shopbop

0 reacties:

Een reactie posten