Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

wibiya widget

vrijdag 18 juni 2010

Basic Friday: Hoeden of haaraccessoires

Bij een hoed denk je niet direct aan een basic stuk voor in je garderobe. Inderdaad, tot voor kort dacht ik bij een hoed ook vaak aan een stuk dat vooral gedragen kon worden bij bepaalde gelegenheden. Dit is nog altijd zo maar de hoed begint steeds meer het gewone straatbeeld te domineren.

En omdat ook altijd op zoek zijn naar nieuwe basics voor deze rubriek werd het tijd om de hoed te introduceren.

De verschillende koningshuizen zijn perfect om te volgen op het gebied van hoedenmode. Natuurlijk moet je dan wel even goed bedenken dat niet alle leden van de koninklijke familie evenveel stijl hebben. Gelukkig heeft prinses Maxima van het Nederlandse koningshuis dit wel. Ze draagt regelmatig hoeden voor zowel casual en natuurlijk zeer formele gelegenheden.


Zoals je op de bovenstaande foto kan zien zijn de hoeden die maxima draagt regelmatig heel erg goed te combineren met een feestelijke maar toch toegankelijke look.
De echte basics zoals een baret zijn een leuke start om mee te beginnen. Leuk te combineren met een zwarte kokerrok en een wit hemdje. Zo kan je een basic werk outfit net iets meer spice geven.
Als je niet gewoon bent om hoeden te dragen kan het best een hele stap zijn. Daarom bestaan er ook tussenoplossingen. Hair accessories zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Op die manier kan je toch iets proberen zonder dat het direct heel groot aanvoelt. Verschillende grote ketens hebben ondertussen best een leuke collectie opgebouwd.  Hieronder enkele voorbeelden...

Dus de volgende keer als je outfit was saai aanvoelt, denk dan aan de nieuwe basic! Een hoed of gun je haar een leuke accessoire!

0 reacties:

Een reactie posten