Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Er is een fout opgetreden in dit gadget

wibiya widget

woensdag 23 juni 2010

Sneakers voor mannen

Dit is nu een onderwerp waar ik echt over kan meepraten. Als ik ergens blij van kan worden dan is het shoppen voor nieuwe sneakers. De tijd dat alleen vrouwen iets met schoenen hadden is gelukkig verleden tijd.

Sneakers zijn er in alle soorten en stijlen. Ikzelf heb een hele brede smaak en draag ook verschillende soorten afhankelijk van mijn look of mood van de dag.
Ik ga van een aantal stijlen mijn favoriete sneakers in de spotlight zetten!

De sneakers die ik momenteel het meeste draag zijn de retro Nike high vandal sneakers:De Nike Vandal High is een van de populairste en bekendste basketballsneakers van Nike uit de jaren '80 en heeft een klittenbandsluiting aan de bovenkant.

Deze sneakers draag ik voor mijn dagelijkse look. Ik heb het voordeel dat ik voor mijn werk altijd casual gekleed kan gaan dus sneakers draag ik daarom ook bijna altijd. Deze zijn perfect onder een jeans met smallere pijpen.

Dan zijn er nog de nike air max schoenen. De Nike Air Max 1 was voor het eerst uitgekomen in 1987 en was toen een revolutionaire sportschoen en de eerste Nike sneaker met een zichtbare Air-unit.
Het beeld over deze schoenen is vaak wat negatief en ordinair. Maar ik zie regelmatig de meest hippe creaties over de vloer komen op mijn werk. Kleuren, prints alles is aan te passen online of in de nike store.

Adidas is ook een favoriet merk. Online verkopen ze gigantisch veel schoenen met fantastische prints die je bijna nergens in de winkel tegen komt.
Een variant die ik in de kast heb staan van het klassieke model zijn deze Tron sneakers.


Ze zijn eigenlijk niet direct de meest gemakkelijke om te combineren in een goede look. Maar ik kon ze destijds niet laten liggen. En bij een outfit die casual maar toch niet te druk is durf ik ze soms wel eens aan te doen.

De laatste sneakers die ik vandaag nog even in de spotlight wil zetten zijn de converse all stars sneakers. Deze sneakers zijn al populair vanaf de jaren 50 en kunnen daarom terrecht classics genoemd worden.
Met all stars kan je daarom de plank gewoon niet mis slaan. Ze komen altijd weer terug dus gooi ze zeker niet weg als je denkt dat ze niet meer in style zijn. Converse maakt elk jaar weer een nieuwe collectie met nieuwe prints voor elk seizoen. De gewone zwarte all stars blijven mijn favoriet. Je kan practisch op elke casual look dragen. Ideaal om snel uit je kast te pakken zonder er direct bij na te denken. Een aanrader als je ze nog steeds niet in je kast hebt!
0 reacties:

Een reactie posten