Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

wibiya widget

dinsdag 8 juni 2010

Fashion newsPlus size men worden populair. Na de "hype" rond plus size models, zien we tegenwoordig ook wel eens een vollere man opduiken op het grote Internet. Persoonlijk hou ik wel van een man met wat "pak" aan, dus yay for me. Fantastisc Man besteedde er een editorial aan, maar jammer gewoon waren ze niet echt mijn ding...


Urban Outfitters plaatste een eat less-tshirt op hun website. Natuurlijk zorgt dit voor commotie, al dan niet gewenst. Na een dag was het shirt al verdwenen, maar het hing nog steeds in de winkels. Zouden jullie zoiets dragen? Kan een t-shirt echt voor een verstoord lichaamsbeeld zorgen? Of gaan we te ver in het politiek correct zijn?
Lacoste heeft de Mid Summer collectie uitgebracht. Persoonlijk ben ik niet zo sneaker-minded, toch niet die van Lacoste. Ik vind ze weer net iets te saai, net iets te gewoontjes tegen een slechte prijs-kwaliteit. Iemand die me wil overtuigen? Julia Roberts, onze allerliefste Pretty Woman wordt opnieuw dé vrouw van het jaar. Nee, ze brengt geen nieuwe film uit, heeft haar oksels geschoren terwijl ze op de red carpet liep en zal geen 5 kinderen ineens adopteren...beter nog! Julia wordt de covergirl van the september issue van Elle! Hoewel de zomer voor ons nog moet beginnen, zijn de grote tijdschriften al even bezig aan de belangrijkste uitgave van het jaar. Hopelijk zetten ze Richard Gere er nog eens bij, dat kan nog vonken geven! Of ze er terecht op staat,mja...Ik vind Julia echt één van dé knapste vrouwen op aarde maar wanneer ik aan stijliconen denk, is zij er niet direct bij. Ik ben wel heel benieuwd naar het resultaat! (foto: people.com)

0 reacties:

Een reactie posten