Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

wibiya widget

vrijdag 7 mei 2010

Basic Friday: Tops

Het is vrijdag, dus we behandelen weer een basic item dat in elke garderobe thuis hoort.
Deze keer staan basic tops in de spotlight.

Het lijken op het eerste gezicht maar saaie stuks. Zeker in een winkel waar 1001 andere meer opvallendere modellen hangen loop je er snel langs heen. Maar laat deze "simpelheid" je niet voor de gek houden. Een basic top voor vrouwen is een basisonderdeel van je garderobe, een soort van vertrekpunt.


Je kan hier eindeloos mee combineren. Tijdens een werkdag met een blazer en een jeans en een paar pumps is het casual maar toch zakelijk. Na een werkdag kan je de blazer thuis laten het geheel wat opsmukken met wat kettingen en sieraden en je bent klaar om voor cocktail hour!
Zoals altijd bij kleding is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Te groot en je een basis top komt over als een goedkope t-shirt en te klein zorgt er voor dat alles gaat trekken. Neem dus wel even de tijd om te passen in de winkel. Zeker bij de grotere ketens kunnen de maten behoorlijk verschillen!

Naast de eindeloze combinaties met dit soort tops, zijn er in dit genre zelf ook ongelofelijk veel modellen. Een tank top is ook zo'n multifunctioneel stuk.Tijdens de warme zomermaanden zijn ze handig op vakantie. Een korte short gecombineerd met een tanktopje en een grote zonnebril en je bent klaar voor een actieve strandlook.
En als weer wat minder is? Dan kan je ze altijd nog gebruiken om naar de fitness te gaan.

Dus als je de volgende keer een winkel binnen stapt, wandel dan ook even naar de rekken met de basic tops en combineren was nog nooit zo simpel!

1 reacties:

Jamie zei

Die grijze is leuk:)

Een reactie posten