Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

wibiya widget

woensdag 12 mei 2010

Zonnebrillen 2010

Momenteel zou je er nog niet direct aan denken, maar eigenlijk zijn we alweer volop in het seizoen van de zonnebrillen. We hebben hier al regelmatig onze favoriete zonnebrillen van dit moment eruit gepikt, maar welke trends zien we terug in 2010?
Waren voorgaande jaren vooral extreem grote monturen hot, komen nu ook de kleinere varianten terug in het straatbeeld.

De kleine ronde “John Lennon” zonnebril is weer helemaal terug. Lady Gaga liep er al een tijdje mee rond en de trend lijkt  gezet. Deze bril kan leuk staan, maar let goed op de vorm van je gezicht. Als je een hoekig gezicht hebt met weinig ronde lijnen kan je heel erg goed voor een rond montuur kiezen. Bij een rond gezicht is een hoekig model beter!


De zeer populaire piloot en wayfarer brillen blijven het straatbeeld domineren, maar om ze toch wat te vernieuwen is het montuur wat aangepast. Naast felle kleuren die we vorig jaar ook al zagen zijn nu prints en kleurencombinaties erbij gekomen. Ook doorzichtige monturen zijn meer in de winkels te vinden vergeleken met vorig jaar.
De oversized brillen blijven het na al die jaren nog steeds goed doen. Ook hier is de trend, speciale prints op het montuur zelf.De echte durfals onder ons die iets nieuws willen, gaan dus het best voor de “John Lennon” zonnebril. Ik hou me er in ieder geval ver van. Waarom? Omdat ik een rond gezicht heb!

2 reacties:

Eline ♥ zei

Ik vind ze niet zo geweldig, buiten op een verkleedpartij dan.

Jamie zei

Die bovenste vind ik best wel cool :)
zou hem alleen zelf niet dragen denk ik..

Een reactie posten