Mijn foto
Vivre²
Gent, Belgium
Stars are not born, they are styled. Personal shopping, fashion advice, fashion news, webshops and many more...
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Er is een fout opgetreden in dit gadget

wibiya widget

dinsdag 4 mei 2010

Fashion & Vivre²-news

Fashion news:
Voor de liefhebbers van The Sartorialist: Scott Schuman komt naar ons Belgenlandje!! Op 17 mei zakt hij af naar Maasmechelen Village waar hij outfits zal samenstellen en bespreken. Ik kan er jammer genoeg niet bij zijn (mijn hart bloedt), dus ga ik gewoon eindelijk eens zijn boek  bestellen.

knack weekend

Belgische mode scoort opnieuw in het buitenland. De 22-jarige Alexandra Verschueren heeft zondagavond de grote prijs gewonnen op het modefestival van Hyères. Ze kreeg deze prijs aangereikt door de juryvoorzitter Dries Van Noten, voor haar ontwerpen die gebaseerd waren op Japanse origami. Haar collecties zijn te bewonderen op haar website.

01men

De voormalige CEO van Hermès, Jean-Louis Dumas, is zaterdagavond op 72-jarige leeftijd overleden. Hij leidde de groep van 1978 tot 2006. Zijn zwakke gezondheid dwong hem om een stap terug te nemen. 


Vivre²-news:


Zoals jullie ondertussen waarschijnlijk al gemerkt hebben, ondergaat Vivre² heel wat veranderingen. Zo hebben we sinds gisteren ons logo, waarvoor we onze "ontwerpers" heel erg dankbaar zijn! Daarnaast is er een toolbar geïnstalleerd die verbonden is met onze Facebook-fanpagina en onze Twitter. Deze kan je ook gebruiken om posts te delen met je vrienden, of om door te linken. Wil je de werkbalk liever niet zien, dan kan je die ook even makkelijk weer wegklikken! Er zullen de komende dagen en weken nog enkele lay-out veranderingen gebeuren, maar wij zullen ervoor zorgen dat jullie hier zo min mogelijk last van ondervinden.

Naast de verandering van "look", kunnen we nog heugelijk nieuws meedelen: Vivre² gaat de samenwerking aan met ILoveStyle ! Wij gaan guestbloggen voor hen en zijn helemaal enthousiast :) Volg dus zeker ook ILoveStyle om op de hoogte te blijven van de laatste trends, kledingtips, fashion news en leuke webwinkels!

0 reacties:

Een reactie posten